Lite kort om denna vecka och nästa.

Jag jobbar i Sveg nu på onsdag till torsdag så då är jag inte på klubben, samt onsdag nästa vecka då jag fyller år. Jag har firat tillräckligt med födelsedagar i en fäktsal, tänkte göra nåt annat för en gångs skull.

Men det betyder att jag är på tisdagsträningen på imorgon och nästa vecka, dom som är där kommer att få fäkta lektion.

Vi ser ut att ha en grupp ungdomar som vill fortsätta, det är också en och annan vuxen nybörjare också. Jättekul, då får vi hjälpas åt att se till att de blir registrerade och att dom betalar in terminsavgiften.

Nästa vecka tänkte jag att vi ska dra igång med klubbtävlingarna, ska fundera vilken dag som är mest lämplig för det. Gunnars värja” är det under hösten, mest poäng vid terminsavslutningen vinner en ny och fin värja.

Bengt