Nu är terminen igång äntligen,,,

Jag har gjort några tappra försök att hinna till träningen på onsdagarna efter att ha jobbat i Sveg över dagen som inträffar var 3:e vecka, det gick inget vidare. Då jag jobbar åt trafikverket ska jag bidra till trafiksäkerhet och inte äventyra den för mig själv eller andra.
Kom fram till att det får bli så här framöver: de onsdagar jag är i Sveg så kommer jag inte till träningen utan jag hoppar in på tisdagsträningarna i stället.
Det kanske är bra att hoppa i mellan så får jag se flera grupper i träning på olika dagar.

På onsdagarna och under nybörjartiden så kommer Kristoffer Darj att vara ledare, han ledde den gruppen under hela förra terminen. Det fungerade jättebra, nu ser jag att vi har många nybörjare också på båda grupperna. Jätteroligt, vi behöver få in nya som säkrar återväxten i klubben.

Nu är säsongens tävlingar för Norrlands cupen inlagda i Ophardt, det var ett skrivfel vad gäller Härnöcup 2024. Den hade råkat hamna på Påskhelgen. Nu ska det vara korrigerat. Säsongen börjar med Norrlandsmästerskap i Umeå sista helgen i Oktober, det kommer upp en inbjudan inom kort på anslagstavlan och en anmälningslista.

Nästa vecka är jag i Uppsala, bara påminner om det. Jag tar dock träningen på måndag, ser fram emot det då dom tycks bli fler och fler. Prova-på veckor kan vara roliga 🙂