På måndag den 24:e januari är det start av denna termin 🙂 äntligen, nu kan alla otåliga ungdomar komma till träningen.

Det är samma träningstider som innan jul, för nybörjarna mån och ons kl 17-18 och för de äldre samma dagar men kl 18-1930. Vi har i överenskommelse med Budokai en del restriktioner för att få träna. Det blir samma som det var under den första corona perioden: dvs omklädningsrummen är avstängda, alla måste komma ombytta till huset. Köket av avstängt och får inte användas som uppehållsrum eller allmänt ”häng” viktigt nu att alla håller på dessa regler, köket blir endast en genomgångsrum. Behöver man gå på toa så använd den vid ingången.

Viktigt att alla som tränar är fullt friska, kom till träningen kort innan passet börjar. Ytterkläder kan man lägga i korridoren då omklädningsrummen av stängda. Hjälps vi åt så kanske smittspridningen håller sig inom rimlighetens gränser.

Vi ses på måndag 🙂

På bilden från vänster: Lotta Wallo, Lisa Jönsson och Anna-Karin Jonsson. Första DM-tävlingen i Östersund 1981.