Välkomna tillbaka till en ny termin.

I måndags blev det officiell start av terminen

Nu har nog de flesta börjat skolan igen efter Coronauppehållet och sommarlovet.
Träningen är igång för både nybörjare och juniorer, det är samma träningstider som förra terminen.
Måndagar 17-18 för de yngre och 18-20 för äldre, samma tider på onsdagar.

Kom ihåg att betala in träningsavgifter till klubben, 750:- för de under 15 år och 1000:- för de äldre.
Betala in avgift till pg 27 62 05-2 och glöm inte att ange namn.

Klubbens utrustning får man låna fritt första terminen, sen ser vi gärna att man köper saker eftersom. Vi kan ombesörja inköp, vi tar ofta upp beställningar och köper in gemensamt. I vissa fall kan vi också ha begagnade saker som vi säljer billigt.

De kommande tävlingarna under hösten som vi känner till är Norrlandsmästerskap första helgen i Oktober, vi står som arrangörer av det. Samt också våran egen tävling Karolinervärjan i November, inget datum är satt för den ännu. Viktigt: Ni som har tävlat tidigare känner till att man måste ha licens, utan den går det inte att anmäla sig till tävling. Licensen gäller bara distriktstävlingar och större tävlingar i landet, på klubben så drar vår serietävling för hösten igång den 9/9. Den är inte licenspliktig, vi gör som förra terminen: tävlingsdagar blir onsdagar fram till Lucia. Vinnaren av serien får en värja i både ungdomsklass och juniorklass och en hedervärd inteckning i vandringspriset.

Då ses vi i fäktsalen 🙂